10 propostes

10 propostes

1. ACTIVACIÓ DE L’AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC
L’Agència de Desenvolupament Econòmic tindrà com a objectiu la planificació econòmica de la ciutat, la formació de les persones, la creació d’ocupació de qualitat, la potenciació del teixit industrial, de les petites i mitjanes empreses i el comerç de proximitat.

2. REINDUSTRIALITZACIÓ DE LA CARRETERA DEL MIG
Reindustrialitzarem la zona de la Carretera del Mig amb empreses de valor afegit i com a espai per impulsar  l’emprenedoria, el talent,  la innovació, el cooperativisme i l’economia social.

3. PACTE DE CIUTAT CONTRA LA POBRESA
Promourem un gran acord de ciutat que inclogui les diferents administracions, agents socials i econòmics i entitats del Tercer Sector per garantir la igualtat d’oportunitats de tota la ciutadania i lluitar contra la pobresa i l’exclusió social a l’Hospitalet.

4. CIUTAT LLIURE DE DESNONAMENTS
Reforçarem els serveis de mediació i donarem suport a les famílies en risc de desnonament, especialment aquelles amb fills a càrrec. Des de l’Ajuntament no col·laborarem amb les entitats financeres que promoguin desnonaments.

5. CARNET CULTURAL I D’OCI JUVENIL ✓
Posarem en marxa el Carnet Cultural i d’Oci Juvenil per a joves d’entre 14 i 28 anys que els permeti tenir un conjunt de descomptes per a accedir a la oferta cultural, esportiva i d’oci de la ciutat.

6. CREACIÓ DEL DEFENSOR DEL CIUTADÀ  ✓
Crearem la figura del Defensor del Ciutadà / Síndic de Greuges, que tindrà com a missió vetllar pel bon funcionament de l’administració i protegir els drets de la ciutadania en relació amb les actuacions de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i dels organismes que en depenen.

7. GOVERN OBERT I TRANSPARENT
Descentralitzarem l’estructura municipal per apropar l’ajuntament a la ciutadania facilitant informació i agilitzant tràmits des de les Regidories de Disctricte.  Crearem un portal de transparència i de bon govern. Impulsarem pressupostos participatius i les consultes ciutadanes.

8. LIMITACIÓ DE MANDATS, REDUCCIÓ DE CÀRRECS I SUPRESSIÓ DE SOBRESOUS
Reduirem càrrecs de confiança i assessors municipals i garantirem que qui desenvolupi tasques d’assesorament tingui la deguda experiència i formació. Suprimirem sobresous, dietes i despeses injustificades. Limitarem els mandats d’alcalde o alcaldessa i regidors/es a un màxim de 8 anys.

9. XARXA DE BICING ✓
Farem realitat la creació d’una xarxa de transport de bicicletes públiques connectada amb el servei de Bicing de la ciutat de Barcelona.

10. RECUPERAR CAL TRABAL I CAN RIGALT ✓ 
Preservarem la zona de Cal Trabal i incorporarem aquest entorn al Parc Agrari del Baix Llobregat, millorant la connexió i l’accés al riu. Substituirem la construcció de blocs per un Parc Urbà A la zona nord recuperarem Can Rigalt amb la creació del Parc Metropolità.

Pots consultar aquí el programa complet.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s