El NO a la independència de Núria Marin

El PSC fa campanya pel NONúria Marín i el PSC-PSOE de L’Hospitalet han iniciat la campanya del No a la independència. Tot i no compartir el seu posicionament és positiu que el PSC demani el vot negatiu perquè un referèndum es tracta d’això, de defensar les diferents opcions perquè finalment la ciutadania decideixi i tots acceptem la voluntat democràtica expressada pel poble en unes urnes.

El que esperem molts és que Núria Marín i el PSC defensin fins al final l’exercici del dret a decidir davant un PSOE i el PP que continuen negant per activa i passiva que la ciutadania pugui decidir lliurament i democràticament el seu futur. Estarà a l’alçada el PSC i Núria Marín? Estaran disposats a donar suport al Govern de Catalunya sí tira endavant un referèndum basat en la legislació internacional si el PP i el PSOE prohibeixen la consulta?.

El que és preocupant és que el partit de la segona ciutat de Catalunya faci servir el mateix discurs de la por que el PP, essent incapaç de donar algun argument als veïns i veïnes de L’Hospitalet per seguir a Espanya.

Antoni Garcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s