Una notícia bona per la ciutat i dolenta per l’Alcaldessa

Sembla que la lluita compartida d’entitats socials, veïnals, ecologistes i partits polítics en defensa de Cal Trabal comença a donar els seus fruits .

La Generalitat de Catalunya ha iniciat la redacció del Pla Director Urbanístic (PDU) de la Granvia-Llobregat que té com objectiu culminar la reforma entre la Plaça Europa i el riu Llobregat.

En aquest espai el PDU té com objectiu donar un impuls al pol biomèdic al voltant de l’Hospital de Bellvitge i de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) així com també mantenir el parc de Cal Trabal com a paisatge agrari.

Que la Generalitat doni la raó als defensors de la darrera zona agrícola de l’Hospitalet és una bona noticia per la ciutat i una mala noticia per l’alcaldessa socialista Núria Marín que volia promoure un projecte especulatiu.

Conservar de manera indefinida aquest espai agrícola de gran valor ambiental, històric i patrimonial esta més a prop que mai.

Ara toca que aquesta aposta de la Generalitat es consolidi. Durant aquest temps de redacció del PDU haurem d’estar atents per aturar les maniobres del PSC que no renuncia a cimentar el pulmó verd i agrícola de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s