1er de maig

Com cada any ahir vaig tornar a participar a la manifestació del Primer de Maig.

Ara fa un any parlàvem dels estralls ocasionats per la reforma laboral, la retallada de la despesa pública que afecta els serveis bàsics de la nostra societat. Parlàvem de la manca de creació de llocs de treball, de com les entitats financeres han convertit el seu deute en un deute públic il·legítim, que volen que paguem les classes populars amb retallades de drets econòmics i socials.

Un any després els catalans continuem patint una doble crisi: la provocada per l’economia especulativa i la provocada per l’Espoli fiscal que patim de part de l’Estat Espanyol.

Però aquest any ha començat un procés de transformació de les relacions en el nostre país, per introduir els canvis en el discurs que demostrin a la societat que estem col·ligats amb qui més pateix en la nostra societat i que tenim el ferm compromís de donar-li un tomb definitiu en aquesta situació. Lluitem pels drets laborals i socials per això treballem per un nou país. Per això el 9N direm Sí I Sí a fer realitat la República Catalana al servei de la ciutadania i compromesa amb l’objectiu de desenvolupar una societat més justa, fraternal i solidaria.

#1maig2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s