Núria Marin ha de depurar responsabilitats davant l’escàndol Sergio Manzano

El responsable econòmic del poliesportiu Sergio Manzano ha estat acusat per malversació de diners i de falsificació de documents. L’acusen de fer com a mínim un desfalc de 300.000 euros de factures no pagades.

Costa d’entendre que l’Ajuntament de L’Hospitalet no s’adonés abans d’aquest desfalc ja que les entitats de la ciutat estan sotmeses a processos de control de justificació de les subvencions fins al punt que, moltes vegades, té més cost la justificació de la subvenció que la quantitat rebuda per l’entitat. Considero que és molt greu que l’equip de govern del PSC-ICV-EUiA no s’hagués adonat d’aquesta estafa milionària i que s’adonés del fet quan un un proveïdor va alertar a l’Ajuntament que no havia cobrat.

Només espero com molts ciutadans que l’alcaldessa Núria Marin depuri responsabilitats polítiques i tècniques a l’equip de govern. També demano que l’Ajuntament de la nostra ciutat estableixi mecanismes de transparència i de control ciutadà perquè fets com aquest no tornin a passar.

Poliesportiu Sergio Manzano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s