El que no explica Núria Marin

L’equip de govern de l’Hospitalet ha reclamat formalment a la Generalitat de Catalunya els 17 milions d’euros de deute que té amb l’administració local. Res a dir.

El que no és correcte és que l’alcaldessa de l’Hospitalet només vulgui reclamar per via judicial el deute contret de la Generalitat, mentre no diu ni una paraula del dèficit fiscal de més de 16.000 milions anuals que pateix Catalunya, del deute de més de 9.000 milions dels governs PSOE i del PP amb el govern català o de l’incompliment del soterrament de les vies de Renfe per part dels mateixos governs.

Denunciarà Núria Marín aquests fets? Doncs no. Núria Marín només explica mitges veritats i promou la vella política de culpabilitzar a les altres administracions que no són del seu color polític quan una cosa no es fa bé o no es realitza.

La ciutadania de l’Hospitalet, com els de la resta de catalans, no ens mereixem patir un dèficit fiscal que representa gairebé el 9% del PIB o el que és el mateix, que una família deixi de disposar de 9.000 euros anuals.

Si no tinguéssim aquest dèficit fiscal o si el govern de l’Estat Espanyol pagués els seus deutes no patiríem aquestes retallades injustes i es podrien pagar els deutes que té la Generalitat amb l’Ajuntament.

Aquesta és la realitat que amaga el govern de Núria Marín. Un govern del PSC-ICV-EUiA que després d’atracar-nos durant dos anys amb una pujada de l’IBI del 24% ens diu ara que ens congelarà aquest impost el 2015. És clar, l’any vinent hi ha eleccions municipals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s