Propostes #NouLH: Creació del Defensor del Ciutadà

Ahir vam passar el matí diferents persones que m’acompanyen en la candidatura d’ERC-AM al Mercat dels Ocellets, amb una paradeta informativa on vam repartir informació entre els veïns i veïnes, escoltant les seves propostes i queixes.

Allà vam presentar la nostra proposta per la creació de la figura del Defensor del Ciutadà, una iniciativa que fa temps que des d’Esquerra hem plantejat i que sempre ha estat rebutjada pel govern de la ciutat.

Creiem que és necessari que l’Hospitalet tingui un Defensor del Ciutadà que vetlli pels drets dels hospitalencs i hospitalenques, que atengui les propostes i les queixes de la ciutadania i que faci un seguiment del compliment dels compromisos adquirits per l’Ajuntament.

La figura del Defensor del Ciutadà ha de ser una persona independent sense cap tipus de vinculació amb una organització política i de consens entre la societat civil de la ciutat. No és normal que la segona ciutat de Catalunya no tingui aquesta figura, que el govern del PSC-ICV ha rebutjat sempre aquesta iniciativa que vam impulsar Esquerra”.

EAixí mateix, l’oficina del defensor del Ciutadà ha de ser una oficina que no estigui adscrita a cap àmbit del govern Municipal i que tingui plena autonomia per poder desenvolupar la seva tasca, per tal de garantir i protegir els drets de la ciutadania davant de l’Ajuntament. El 24 de maig, ho farem.

03

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s