El pla de xoc social

Antoni GarciaEl procés de transició nacional cap a la República que hem iniciat a Catalunya és l’oportunitat de fer un canvi de veritat, i ha de servir per disposar de totes les eines d’un Estat i tots els recursos econòmics que generem els catalans per superar desigualtats, les retallades injustes que patim i enfortir la nostra economia.

Tot i l’espoli fiscal i l’ofec econòmic, el nou Govern ha impulsat un pla de xoc social. Un pla de xoc que porta l’ADN d’ERC i que significarà poder aplicar la Llei contra la pobresa energètica, reduir un 50% les llistes d’espera per a la primera visita i especialista i un 10% les intervencions quirúrgiques, no fer més privatitzacions, tendir a cobrir tota la demanda de places d’escoles bressol, recuperar la Llei de barris, contractar més professors a centres dels barris amb més dificultats econòmiques i garantir la Llei de la dependència malgrat que l’Estat no paga la part que li pertoca.

Estem construint la República catalana. Estem treballant per fer realitat un nou país amb més justícia social i que garanteixi l’Estat del Benestar, els drets socials de tots els ciutadans i que generi riquesa i ocupació per millorar la qualitat de vida dels catalans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s