La ciutat bruta. El govern de vacances

Un dels comentaris recurrents parlant amb veïns i veïnes de la ciutat és que la ciutat està bruta i deixada. Les males herbes que s’escampen per tots els carrers, carrers bruts, contenidors plens, brutícia constant al costat dels contenidors, plagues, males olors… Aquesta sensació, recurrent tot l’any, s’agreuja cada estiu i especialment en aquest mes d’agost. Amb la calor, els contenidors plens i la neteja deficient dels carrers acaben generant encara més problemes com són les males olors.

Una ciutat amb aquesta densitat de població necessita atendre especialment una qüestió tan important com és la neteja. I aquest govern del PSC no ho fa, per més que hi hem insistit. Cal exigir a l’empresa que neteja la ciutat que compleixi i reclamem a l’Ajuntament mesures eficients per lluitar contra l’incivisme.

Tenim un govern que està permanentment de vacances, i el resultat és que la ciutat cada dia està més bruta. Ha arribat el moment que debatem sobre el model de gestió actual, tal com ja hem reclamat en diverses ocasions, i que ens plantegem municipalitzar aquest servei.

Antoni Garcia
Portaveu municipal 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s