El candidat republicà Antoni Garcia presenta les propostes per garantir el dret a l’habitatge digne a l’Hospitalet

Aquest matí, el candidat d’Esquerra Republicana Antoni Garcia ha presentat les propostes republicanes sobre habitatge. Garcia ha defensat la necessitat de garantir el dret a l’habitatge digne perquè cap família sigui expulsada del seu barri.

Segons ha explicat Antoni Garcia, “tenir un habitatge digne a l’Hospitalet s’ha convertit en un luxe, els preus del lloguer han pujat més d’un 30% en els darrers 4 anys. Per això proposem la regulació dels preus de l’habitatge de lloguer”.

Entre les propostes republicanes incloses al seu programa electoral hi ha la creació d’un parc municipal d’habitatge de lloguer social per a famílies que ho necessitin i joves, la limitació del preu del lloguer i la creació d’una taxa de verificació de pisos buits als més de 1200 pisos buits que tenen els bancs en aquesta ciutat. “Els bancs va ser rescatats amb diners dels ciutadans. Cal que aquest pisos buit de les entitats financeres siguin de lloguer social i assequible”.

PLA DE REHABILITACIÓ DELS EDIFICIS DE L’HOSPITALET
Des d’Esquerra Republicana també aposten per crear un programa per a la rehabilitació d’edificis, per millorar la conservació, l’accessibilitat i l’eficiència energètica. A l’Hospitalet la majoria d’edificis van ser construïts a la dècada dels 60 i 70.

Per acabar, Garcia ha manifestat que “garantirem el dret a l’habitatge digne. No volem que cap família sigui expulsada del seu barri, que cap jove hagi de marxar de la ciutat per poder-se emancipar”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s