Uns mitjans de comunicació al servei del PSC

El canvi de direcció als mitjans de comunicació semblava que podia obrir una nova etapa en els mitjans de comunicació. La realitat és que, més enllà de les paraules i declaracions de bones intencions, tot continua igual. Els mitjans de comunicació locals continuen sent una eina partidista, controlada i dirigida pel govern municipal.

El seguiment informatiu de les eleccions municipals són un clar exemple. La direcció de la TV, seguint ordres del govern local, es va negar a realitzar un debat electoral. Es va negar també a enregistrar i emetre l’únic debat de campanya que van impulsar les diferents entitats de la ciutat, agrupades a l’entitat Espai de Ciutadania.

En aquesta mateixa direcció hem vist tractes de favor al partit del govern, com és una entrevista tres dies abans de començar la campanya, per posar un exemple. Si a tot això li sumem un Diari de l’Hospitalet que continua sent una eina on el govern dicta les portades, els grans continguts i els periodistes continuen sense signar les noticies, podem afirmar amb rotunditat que tenim uns mitjans de comunicació que no són ni objectius, ni plurals, ni independents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s